Nyheder

Nyheder

 

23-12-2019
Terapeut uddannelsen i METAsundhed ved Lars Mygind er bestået og nu mangler jeg lige et par cases før jeg er certificeret terapeut i METAsundhed.
Beskrivelsen af hvad METAsundhed er og hvad det er jeg tilbyder kommer først i det nye år.

15.03.2019
Workshop om Chakra som blev afholdt af Psyke & Helbred v. Dorte Trønninge.
Der blev undervisning i de 7 chakra og Hvad fortæller vores chakra? Hvad betyder en blokering i et bestemt chakra Hvilke sygdomme er forbundet med
området? Hvordan stråler du i dit lys med harmoni i området?

02.03.2019
Var jeg med som genganger på BARS kurset. Siden jeg var på BARS kursus i 2016 er der kommet en ny og revideret manual hvor der bl.a. tilføjet en
metode til at forløse chok og traumer.

27.02.2019
3 dags kursus i Somatisk traumebehandling med SE-metoden (Somatic Experiencing®) som er en terapeutisk metode opløser og frigør spændinger fra
chok og traumer.
Kurset indhold var bl.a. hvordan vi aflæser de kropslige signaler hos klienten og hvordan vi via berøring stabiliserer nervesystemet, så det kommer i balance
og ro med fokus på at aktiverer kroppens helende ressourcer.

25.02.2019
Workshop i Frihedsteknik som blev afholdt af Psyke & Helbred v. Dorte Trønninge
Frihedsteknik er en teknik som er fantastisk til at forløse chok og traumer gennem samtale og ved at ved øjn bevægelser.

29.12.2018
Julen bød på ”Workshop om årsager til sygdom” som blev afholdt af
Psyke & Helbred v. Dorte Trønninge
Det var en workshop om sammenhængen imellem vores psyke og sygdomme. Herunder hvilke organer der er tilknyttet vores konflikter.
Vi kom ind omkring hvilke konflikter der ligger bag blandt andet hudsygdomme, allergier, blærebetændelse, hælesporer, gigt, tarmsygdomme, nyrer og
psykiske diagnoser.

27-10-2018
Jeg har lige gennemført Kinesiologi til husbehov II, det er en teknik til at stille skarp på hvad der kan ligge til grund for de problemstillinger klienterne kommer med.

11-08-2018
Så er jeg tilbage igen, min sommerferie foregik i Spanien på Caminoen, hvor jeg sammen med min mand gik fra Leon til Santiago de Compostela.
Det har være en fantastisk oplevelse hvor vi mødte mange dejlige mennesker fra hele verden.

13-04-2018
Jeg har gennemført Reiki Master Teacher uddannelsen fra den Fynske Reiki skole.
Det var den sidste del Reiki healer uddannelsen og nu kan jeg holde kurser i Reiki healing. 

09-04-2018
Jeg har været på grundkursus i METAsundhed med Lars Mygind hvor det bla. handlede om at få en forståelse af de bagvedliggende årsager til sygdom og hvad dine tanker og følelser betyder for din sundhed.

05-02-2018
er messen vel overstået tak til alle som kom forbi min stand, jeg håber i fik svar på jeres spørgsmål, ellers er i meget velkommen til at sende mig en mail.

29-01-2018
Der er allerede sker så meget spændende i Indrebevidsthed i 2018. Jeg har været på kursus i Den 6. Sans i Vejle.
Først i Ærkeenglen Michaels Manifestation Acceleration Teknik derefter i Trancekanalisering. Derudover var jeg med på en fantastisk retræte på Samsø hvor jeg bl.a. gav healinger.
indrebevidsthed.dk har fået et nyt look.

27-12-2017
Jeg er tilbage efter en dejlig tur til Kina hvor jeg boede i et buddhistisk tempel i Fuijan, ca. 1000 km syd for Shanghai. Templet ligger oppe i bjergene hvor luften er frisk og vi kunne se skyerne om dagen og stjerne om natten, det er desværre ikke alle steder man kan det i Kina pga. smog.

Der herskede en ro og respekt for alt levende der var med til at energien var helt speciel.
Jeg nød, at stå tidlig op og se solen titte frem mellem bjergtoppene mens der begynde at komme liv i templet.  Dagen bød på lidt forskelligt som for eksempel en længere tur op i bjergene hvor vi besøgte et andet tempel, ceremonier samt at vi ofte sad og snakkede med munkene og lyttede til deres visdom. Alfterne bød på meditation og hygge over en kop te.

02-12-2017
Så er min facebook profil oppe at køre, tryk på facebook ikonet herover og like min side.

Her i december kører jeg en advent konkurrence hvor jeg hver søndag udstrækker en bland mine følger der får en gratis Reiki behandling.

10-09-2017
Har været på workshop i Horsens med Englehviskeren Kyle Gray fra Skotland.
“Forbind dig med lysets engle”