Øreakupunktur

Øreakupunktur

Kinesisk øreakupunktur har været kendt i århundreder som en behandlingsform der tager udgangspunkt i at skabe mere balance i krop og sind.

Øreakupunktur er en metode uden bivirkninger og hjælper til at aktivere og fremskynde kroppens egen healing proces

Hele kroppen er repræsenteret i øret med specifikke punkter. Når der opstår sygdomme eller ubalance i kroppen vil der også opstå trykfølsomme punkter i øret der svarer til sygdommens placering i den tilsvarende kropsdel. Punkterne i øret behandles med nåle.

Øreakupunktur er effektiv og kan for eksempel bruges til at få kroppen i balance både fysisk og psykisk når der er opstået en ubalance gennem sygdom, stress og trauma.

Øreakupunktur kan med fordel anvendes i forhold til angst, uro, sygdomme, spændinger, smertelindring, afvænning, slankekur mm.

5-elementet acudetox program

5-elementet akudetox metoden er en særlig form for øreakupunktur.
Acudetox er sammensat af ordene ”acupunkture” og ”detoxification”, på dansk akupunktur-afgiftning.

Øreakupunktur med akudetox anvendes de samme 5 punkter i begge ører (kendt fra NADA metoden).

Nålene sidder i ørene i ca. 45 min. mens man sidder og slapper af.

Der anvendes standard nåle og ikke permanente nåle.

5-elementet akudetox metodens primære arbejde er hjælp til selvhjælp da den knytter sig til den enkeltes egen, aktive indsats ved for eksempel slankekur eller afvænning.

Acudetox med de 5 elementers metode er virksom ved angst – panikanfald – stress – tankemylder – søvnløshed/besvær – fysisk og psykisk uro – forskellige smertetilstande – irritabilitet – hyperaktivitet – depressionstilstande samt andre psykiske smerter.

Acudetox med de 5 elementers metoden er god til afgiftning samt afvænning ved alle former for misbrug som for eksempel tobak – alkohol – medicin – overspisning eller det modsatte.