Øreakupunktur

Øreakupunktur

 

Kinesisk øreakupunktur har været kendt i århundreder som en behandlingsform der tager udgangspunkt i at skabe mere balance i krop og sind.

Øreakupunktur er en metode uden bivirkninger og hjælper til at aktivere og fremskynde kroppens egen healing proces

Hele kroppen er repræsenteret i øret med specifikke punkter. Når der opstår sygdomme eller ubalance i kroppen vil der også opstå trykfølsomme punkter i øret der svarer til sygdommens placering i den tilsvarende kropsdel. Punkterne i øret behandles med nåle.

Øreakupunktur er effektiv og kan for eksempel bruges til at få kroppen i balance både fysisk og psykisk når der er opstået en ubalance gennem sygdom, stress og trauma.

Øreakupunktur kan med fordel anvendes i forhold til angst, uro, sygdomme, spændinger, smertelindring, afvænning, slankekur mm.

 

5-elementet acudetox program

5-elementet akudetox metoden er en særlig form for øreakupunktur.
Acudetox er sammensat af ordene ”acupunkture” og ”detoxification”, på dansk akupunktur-afgiftning.

Øreakupunktur med akudetox anvendes de samme 5 punkter i begge ører (kendt fra NADA metoden).

Nålene sidder i ørene i ca. 45 min. mens man sidder og slapper af.

Der anvendes standard nåle og ikke permanente nåle.

5-elementet akudetox metodens primære arbejde er hjælp til selvhjælp da den knytter sig til den enkeltes egen, aktive indsats ved for eksempel slankekur eller afvænning.

Acudetox med de 5 elementers metode er virksom ved angst – panikanfald – stress – tankemylder – søvnløshed/besvær – fysisk og psykisk uro – forskellige smertetilstande – irritabilitet – hyperaktivitet – depressionstilstande samt andre psykiske smerter.

Acudetox med de 5 elementers metoden er god til afgiftning samt afvænning ved alle former for misbrug som for eksempel tobak – alkohol – medicin – overspisning eller det modsatte.

 

 

“Tak for super healing og akupunktur, da jeg kom første gang kunne jeg kun løfte min højre arm op til 45 grader på grund af problemer med styresene i skulderen og mange smerter. Jeg var indstillet til operation i skulderen. Idag har jeg sendt afbud til operation, da jeg efter to behandlinger har fået det så godt at jeg nu løfter armen helt op, og er næsten fri for smerter. Jeg er simpelhen så glad!”
Knus Rita